Ohjaako ruoka Sinua? Opi Sinä ohjaamaan ruokaa!

Cambridge on laihdutusohjelma joka toimii!

 

Cambridge Ohjelmassa yhdistyy tehokas ja tutkittu täysravinto, oivalluksiin ohjaava taso-ohjelma ja ammattitaitoinen valmennus. Jokaisella tasolla laihdut tehokkaasti ja turvallisesti. Taso-ohjelma opettaa suomalaisen ravitsemussuositusten mukaiseen ruokailuun; etenet laihdutuksesta lautasmalliin.

Cambridge Ohjelman kokonaisuuteen kuuluu myös painonhallinta ja seuranta. Painonhallinnan perusasiat opit laihdutuksen edetessä, jolloin painon nousua ei tarvitse pelätä.

Sinun kaverina Pieksämäellä Cambridge valmentaja Mira. Mira tietää mitä on olla ylipainoinen ja millaista on uusien elintapojen oppiminen.

Lukaseppa tarina: https://www.cambridgeohjelma.fi/main/fi/valmentajat/it%C3%A4-suomi/mira-leskinen/valmentajan-oma-onnistuminen:mira--14-kg

Saat takuuvarmasti tulokset noudattaessasi Cambridgen taso-ohjelmaa kanssani. Minun työ on auttaa Sinua ja opastaa kohti uutta ihanaa elämää!

Napataan liika paino pois ja löydetään Sinulle uusi elämä! Tervetuloa!

Olen Pieksämäellä joka toinen tiistai alkaen 9.5.17. Voit varata ajan joko soittamalla, 044 772 5706 taikka sähköpostilla, mira.leskinen@cambridgeohjelma.fi

Tutustu minuun:

https://www.facebook.com/cambridgevarkaus/?ref=aymt_homepage_panel

https://www.cambridgeohjelma.fi/main/fi/valmentajat/it%C3%A4-suomi/mira-leskinen